Bestel website: Online bestellingen dienen via www.royalyarns.nl gedaan te worden met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Voor 16:00 uur besteld is vaak de volgende werkdag al in huis indien alle producten op voorraad zijn.

Minimale afname: De eerste order dient minimaal €200,-  ex btw te zijn. Voor vervolgorders hanteren we geen minimale order bedrag. Al het Papatya garen is te bestellen in pakken van 5 stuks.

Verzendkosten: De verzendkosten zijn € 5,95 ongeachte het aantal kilo’s en dozen. Vanaf €200,- ex btw rekenen we geen verzendkosten. Op naleveringen, indien een order incompleet is en de klant het aanwezige deel al wenst te ontvangen, worden de standaard vaste vezendkosten toegepast. 

Betalingen: We accepteren verschillende betaalmogelijkheden, zoals ideal, creditcard en vooruitbetaling. De order dient volledig betaald te zijn voordat wij deze verzenden.

Verkoopprijzen: Het is toegestaan om maximaal 5% af te wijken van de advies verkoopprijzen, zodat we met elkaar een gezonde markt houden. Een aanbieding mag altijd mits vooraf aangegeven bij ons.

Product foto’s: Alle foto´s van de Royalyarns website en Facebook pagina mogen gebruikt worden, echter blijven eigendom van Royal Yarns / Pera Pasha